sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Kauppakassi


Tänään tuli tehtyä kankainen muovikassi ruokaostoksia varten. Idean sain Tyttö kylmän maan - blogista. Ohjeita katselin myös täältä. Aivan huippu idea, miten koskaan olen pärjännyt ilman tätä? Tavalliset kaupassa myytävät kangaskassit kun ovat aivan liian pieniä ja huonon mallisia ruokaostoksille - muovikassit taas eivät ole se ekologisin vaihtoehto. Kassi on kestävä eikä esimerkiksi pakettien terävät kulmat riko tätä, mikään ei ole ärsyttävämpää kaupassa kuin pakata tavaroita varovasti ettei muovikassi vain hajoa. Kyllä nyt kelpaa!


Ja kyllähän sitä nyt mieluummin kantaa kaupasta ostokset kotiin itse tehdyssä kassissa kuin tylsässä ja rumassa muovikassissa, eikö vain?

//Noora

4 kommenttia:

 1. Toi on kyllä ihan maailman paras kauppakassi! Itekkin oon ommellu tommosen ( http://repsupuuhaa.blogspot.fi/2012/08/muovipussikassi.html ) ja just tänään huomasin että sinne mahtuu ihan mitä vaan! :) muutenkin sulla on kivan oloinen blogi, taidan jäädä seurailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihan huippu idea! Täytyy vielä tehdä jollain kivemmalla kankaalla, tämä oli koevedos kaapista kaivetuilla kankailla. Ja ekologisuuskin on tietysti plussaa ;)

   Täytyykin käydä kurkkaamassa blogiasi ja kassia :)

   Kiva että tykkäät, tervetuloa! :)

   Poista
 2. Näitä on nyt joka paikassa, mut ymmärrän kyl miks ;)
  Taidat olla melko uus bloggaaja, ja samassa vaiheessa kuin minäkin: muutamaa ihmistä lukuunottamatta vailla lukijoita. Mä taidan kans jäädä seuraileen.

  Ps. Mun blogi: www.sienienmaa.vuodatus.net

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tulee vähän joka blogissa vastaan, mutta ihan syystä :)

   Olen itseasiassa kirjoitellut blogia jo reilun vuoden verran, mutta tämä uusi on vasta muutama viikko sitten aloitettu. Kiva että jää seuraamaan :)

   Käyn katsastamassa myös blogisi!

   Poista