lauantai 2. maaliskuuta 2013

Puikoilla


Puikoilta löytyy tällä kertaa neuletyynynpäällinen - löysin vihdoin Karnaluksista juuri oikean sävyisen harmaan langan josta pääsin tekemään jo pitkään suunnitelmissa olleen neulotun tyynynpäällisen. Katsotaan vastaako lopputulos mielikuvaani ;)

//Noora

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana idea, taidan kaivaa puikot itsekin esiin ja kokeilla vanhoihin tylsiin tyynyihin jotain uutta ;) Minkä kokoisilla puikoilla neuloit ja mitenköhän toimisi kaksinkertainen lanka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) Kannattaa ehdottomasti kokeilla, itse ainakin tykkään neulepinnasta tyynynpäällisessä - ja itse tehty on aina tietysti oma juttunsa:) Itsekin ajattelin kokeilla vielä jotain muuta mallia, tuo ensimmäinen kun oli aika yksinkertainen neulepinnaltaan. Neuloin muistaakseni 5,5 puikoilla, jotain 4 ja 7 väliltä kuitenkin. Kaksinkertainen lanka toimii varmasti hyvin, ainakin päällinen valmistuu nopeammin kun on paksumpi lanka. Kannattaa kuitenkin valita puikot niin että pinnasta tulee tarpeeksi tiheää ettei sisätyyny näy läpi päällisestä.

   Tässä vielä linkki, jos haluat käydä kurkkaamassa minkälainen päällisestä lopulta tuli.
   http://madewithlovenoora.blogspot.fi/2013/04/neuletyynynpaallinen.html

   Poista