sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunnuntai illan tuunailut


Sunnuntai-illan ratoksi tuunailin vähän puhelimen/padin laturia washi-teipeillä. Ideaan olen törmännyt useassa paikassa ja päätin nyt piristää vähän tylsää laturia tyttömäisillä teipeillä. Pikku juttu, mutta kyllä nyt hymyilyttää laittaa kännykkä lataukseen ;)

//Noora

4 kommenttia:

  1. Minä täällä taas :D
    Tosi ihana idea, pitää pistää teippejä tilaukseen.
    Tiedät varmaan jonkun kivan kaupan?

    Tein myös tossut, sillä ohje oli ihanan helppo ja selkeä, kiitos vinkistä!

    http://raindroplove.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Heippa Millie, kiva kun jätit kommentin! :) Olen itse ostanut teippejä vähän sieltä sun täältä, yleensä kuitenkin Sinooperista. Netistä en toistaiseksi ole niitä ostanut mutta ainakin Teippitarhan sivuilla olen käynyt ihastelemassa kaikkia ihania teippejä.

    Kävinkin kurkkaamassa tekemiäsi tossuja - ne ovat ihanan syksyiset! Ohje tosiaan on helppo ja yksinkertainen. Pitääkin tehdä itselle vielä toiset tossut :)

    VastaaPoista
  3. Oi, ompa aivan mahtava idea! :D Pitäisköhän itekkin vähän tuunata iPhonen laturia tästä inspiroituneena ;) Mulla on kertynyt noita kaikennäkösiä teippejä jo aika montaa eri sorttia, mutta monet jää käyttämättä -.- Ostan vaan kun on niin söpöjä vaikkei aina oikeasti tarvisikaan :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti kannattaa! On vain paljon kivempi ladata puhelinta kun laturikin on söpö ;) Sama juttu, ostelen söpöjä teippejä ja loppujen lopuksi niitä tulee aika harvoin mihinkään käytettyä! :D No, nyt voi tuunailla laturia sitten niillä vaikka viikottain;) Kiva kun jätit kommentin :)

      Poista