torstai 14. toukokuuta 2015

Vauvan rapinalelu


 Kummitytölle valmistui muutama viikko sitten rapiseva lelu. Näitä on näkynyt monessakin eri paikassa viime aikoina joten pitihän sitä itsekin yrittää. Muutamia eri ohjeita katselin, jotta varmasti lelusta tuli turvallinen kangasnauhojen osalta. Ompelin itse nauhat useasta eri kohdasta kiinni lelun eri vaiheissa. Lopuksi ompelin vielä varmistukseksi päälle lelun reunoihin yhden kierroksen - nauhat on hyvä jättää reilun mittaisiksi lelun sisälle jottei ne myöskään purkaannu. Lelun sisälle valitsin useista rapisevista vaihtoehdoista kinkunpaistopussin joka luonnollisesti kestää myös kuumuutta, eli lelun voi huoletta tarvittaessa pestä koneessa. Kankaat on Ikeaa ja Annoa ja kangasnauhat taitaa olla Sinellistä. Ihan hauska lelu tästä tuli ja helppo oli tehdä, kummityttökin jaksoi siitä kiinnostua ja sehän kummitädin mieltä lämmittää! :)

//Noora

2 kommenttia:

  1. Kivoja rapinaleluja! Pitäisiki laittaa kokeiluun tuttavapiirin vauvoja varten :) Sulla on muuten haaste mun blogissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Anteeksi että kesti vastata, kommentti oli jäänyt hyväksymättä jostain syystä! Pitää käydä kurkkaamassa haaste :)

      Poista