perjantai 25. lokakuuta 2013

Keskeneräistä


Blogissa on ollut hiljaisempaa viimeiset viikot, koska mitään ei ole valmistunut tänne asti näytettäväksi. Nyt parannan tapani ja aloitan aktiivisemman kauden täällä! Tällä kertaa siis vähän keskeneräisiä neulomuksia, sillä mitään valmista uutta ei ole. Kaulahuiveja on puikoilla ja koukulla kaksin kappalein - vinoraitainen mustavalkoinen sekä harmaa virkattu huivi. Virkattu huivi on aloitettu jo muistaakseni elokuussa, mutta se ei vain jostain syystä valmistu (liekö syy siinä että koukkuun en ole sen koommin montaakaan kertaa koskenut?). Lankana virkatussa huivissa on Novitan säde kaksinkertaisena ja mustavalkoisessa huivissa Novitan Nalle. Mustavalkoinen huivi on kopio kerran bussissa näkemästäni huivista, jota yritän kovasti muistin varassa neuloa samanlaiseksi - saa nähdä mitä tulee. Molemmat huivit vain edistyvät niin hitaasti, että näinköhän niitä pääsen tänä talvena käyttämään ;)

//Noora

4 kommenttia:

 1. Ai että miten näyttääkään musta ja valkonen raita niin hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen täysin samaa mieltä, mustan ja valkoisen yhdistelmä ei vain koskaan petä. Huivi josta idea kumpuua, oli aivan pysäyttävä juuri tuon väriyhdistelmän vuoksi.
   Kiva kun jätit kommentin :) Ihanaa perjantai-iltaa!

   Poista
 2. Minusta joskus on paljon kivempaa jopa katsella kesken olevia töitä, kuin valmiita. :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pitää sitten laittaa enemmän myös välivaiheista kuvia - mielelläni kirjoittelisinkin vaikka joka päivä, mutta käsityöpainotteista blogia kun pitää niin aina ei niitä valmiita töitä ole esiteltäväksi. Kiva kun jätit kommentin, se piristi perjantai-iltaa - kiitos! :)

   Poista