sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Timanttiheijastin


Syksyn taas pimetessä tajusin etten omista yhtäkään heijastinta. Ensin ajattelin pikaisesti korjata asian kauppareissulla, mutta muistinkin että ostin viime talvena heijastinkangasta. Muutamia ideoita netistä etsiessäni törmäsin muutamassakin paikassa timanttisiin heijastimiin. Ja koska timantithan on ikuisia, päätin ryhtyä toteuttamaan omaa versiotani timanttiheijastimesta. 


Ensimmäinen versio lensi suoraan roskikseen, ollessaan ulkomuodolta sen näköinen että 3-vuotias oli siihen heijastinkangasta ommellut. Toinen versio onkin sitten ensimmäistä paljon yksinkertaisempi ja on ainakin omasta mielestäni ihan sopiva heijastamaan laukkuni kyljessä. Vielä mietin pitäisikö kuitenkin lisätä jonkinlainen lanka hakaneulan jatkeeksi, toisaalta kun en tajunnut tehdä heijastimesta kaksipuoleista on tämä tapa ehkä luotettavampi heijastamisen kannalta. Mitäs pidätte? Oletteko te tehneet itse heijastimia vai ostatteko valmiina kaupasta?

//Noora

2 kommenttia:

  1. Onpa kivan näköinen! :) tein itsekin timanttiheijastimia viime vuonna. Tosin tein ompeleet ompelukoneella, joten jäljestä ei tullut ihan yhtä siistiä kuin sinulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! Kävinkin blogissasi kurkkaamassa sinun tekemiä heijastimia, ihania myös ne! Ihanaa syksyä :)

      Poista